Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
ALLIANCE trouble!!!
Author Message
Bookmark and Share
Pcooper114GT Offline
Water Engineer
*

Posts: 73
Joined: Sep 2006
Reputation: 0
I Root For: Goergia Tech
Location: Macon GA
Post: #1
ALLIANCE trouble!!!
Hokay, so,

So I have entered the network code and it tells me that my "friend" is off the network or that his firwall is blocking me. I have unblocked Alliance as well as the port number given to me.

Anyone have any other ideas as to get me on the Alliance network?!
07-25-2007 06:47 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply

georgia_tech_swagger Offline
Res publica non dominetur
*

Posts: 43,259
Joined: Feb 2002
Reputation: 1021
I Root For: GT, USC Upstate
Location: Upstate, SC

SkunkworksFolding@NCAAbbsNCAAbbs LUGCrappies
Post: #2
RE: ALLIANCE trouble!!!
First, make sure you have the latest Alliance.
http://www.sourceforge.net/projects/alliancep2p

If you do not ... uninstall your current alliance.
If in Windows... delete the Alliance folder in Program Files after uninstalling.
If in Lin/Mac... delete the entire folder you were storing alliance in.
DO NOT SKIP THE FOLDER DELETION STEP.

Now if you haven't already, install the latest Alliance.

When you open alliance -- go to View, then Options.
You should see the port alliance is using.
Open that port in your firewall. Forward that port in your router if you have one (http://www.portforward.com ... or check your router's documentation).

Then PM me for an access code.
08-02-2007 01:26 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply

copycat Offline
Perpetually Second Place
*

Posts: 628
Joined: Jul 2006
Reputation: 42
I Root For: Georgia Tech
Location: Marietta, GA
Post: #3
RE: ALLIANCE trouble!!!
georgia_tech_swagger Wrote:First, make sure you have the latest Alliance.
http://www.sourceforge.net/projects/alliancep2p

If you do not ... uninstall your current alliance.
If in Windows... delete the Alliance folder in Program Files after uninstalling.
If in Lin/Mac... delete the entire folder you were storing alliance in.
DO NOT SKIP THE FOLDER DELETION STEP.

Now if you haven't already, install the latest Alliance.

When you open alliance -- go to View, then Options.
You should see the port alliance is using.
Open that port in your firewall. Forward that port in your router if you have one (http://www.portforward.com ... or check your router's documentation).

Then PM me for an access code.

Him and I worked on this, I was never able to connect to his computer (even using telnet to the port alliance should be on). He's got some weird firewall issue.
08-02-2007 04:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pcooper114GT Offline
Water Engineer
*

Posts: 73
Joined: Sep 2006
Reputation: 0
I Root For: Goergia Tech
Location: Macon GA
Post: #4
RE: ALLIANCE trouble!!!
Problem solved. I just moved into a new apartment and have no trouble connecting with my new internet.
Go Cox!

Thanks for the help though guys, I'm excited!
08-03-2007 10:18 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)


Copyright © 2002-2017 Collegiate Sports Nation Bulletin Board System (CSNbbs), All Rights Reserved.
CSNbbs is an independent fan site and is in no way affiliated to the NCAA or any of the schools and conferences it represents.
This site monetizes links. FTC Disclosure.
Powered By MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.